Rebranding Opera

Bekijk De Munt / La Monnaie

identiteit, campagne

Niet aanraken. Wel sharen.

Bekijk Literatuurmuseum

branding, online identiteit

Licht in het duister

Bekijk Museumnacht Amsterdam

campagne, website

Brutaal zonder drammen

Bekijk Voordekunst

identiteit

Vormgeven Vorm geven

Bekijk Das Magazin

identiteit, boekomslag

Zuidelijke gezelligheid

Bekijk Decom

identiteit, website

Kiezers en kenners

Bekijk Entrée

identiteit, campagne

Meer jong publiek voor de Koninklijke Muntschouwburg in Brussel

Rebranding van de nationale opera van België

4 onmisbare tools voor op de werkvloer

Zo zorgen wij voor meer tijd en blije klanten  

In juni verschenen in Publish, door Dirk van Ginkel.

Waardering voor lef van creatieve merken

Zes dingen die we hebben geleerd op The Next Web.

Zes dingen die we hebben geleerd op The Next Web

het belang van aandacht voor visuele content

Marketing in beeld

2016 was fantastisch!

Empowering Dutch Design across the Globe

Vruchtvlees lanceert digitale identiteit voor Dutch Digital Agencies

Een nieuwe identiteit voor hét stadstheater van Rotterdam

Vruchtvlees aan de slag voor Theater Rotterdam!

Vruchtvlees on tour

Print Symposium, ARTtube Academie & MuseumNext

Infographic Das Mag

Dutch Digital Agencies(DDA) bundelt al sinds 2002 de krachten van de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland. Als branchevereniging en kennisplatform zetten ze Dutch Digital Design wereldwijd op de kaart. DDA is hét aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen. DDA vroeg Vruchtvlees voor een verfrissende nieuwe online identiteit en website.

 

Vruchtvlees ontwikkelde daarop een digitale identiteit die past bij de wereld van morgen. De combinatie van innovatie, creativiteit en ondernemerschap komt op de nieuwe website nog beter tot zijn recht. Nieuw op dutchdigitalagencies.com is een vacaturebank, waarbij DDA fungeert als dé organisatie die de bureau’s verbindt met nieuw talent. Daarnaast biedt de website met de nieuwe features een internationaal en digitaal podium voor Dutch Digital Design.

 

Annemieke Deering, Dutch Digital Agencies: “Vruchtvlees staat bekend om het ontwikkelen van identities en hun creatieve capaciteiten. Onze uitingen waren sterk aan vernieuwing toe en voor ons een reden juist voor een jonge partij te kiezen die hier ervaring in heeft en met een frisse blik naar onze branchevereniging kijkt. Wij zijn heel blij met de soepele samenwerking en het mooie resultaat.”

 

Michael Danker, digital director Vruchtvlees: “Om te kunnen werken aan een nieuwe, digitale en innovatieve omgeving voor Dutch Digital Agencies is een enorme eer. Hun werk is essentieel om dutch digital design te delen, op lokaal, nationaal en internationaal gebied. De nieuwe digitale identiteit van DDA draagt bij aan het verspreiden van ons digitaal nationaal trots en het inspireren van jonge talenten. We zijn onderdeel van een enorme groep digital creatives, die ook wereldwijd veel invloed hebben. Daar mogen we ontzettend trots op zijn!”

 

Over Vruchtvlees

Vruchtvlees is een creatief digitaal bureau gedreven door strategie en design. Vruchtvlees levert merkstrategie, online strategie, concept, design, interactie, front- en backend development en projectmanagement voor klanten als Theater Rotterdam, Voordekunst, Literatuurmuseum, De Munt/La Monnaie, Decom & Prooff. Het resultaat zijn award-winning identiteiten, campagnes, en effectieve strategieën, zowel online als offline. Bekijk onze cases ->

 

http://dutchdigitalagencies.com

http://vruchtvlees.com

Vragen?
Neem contact met ons op.

info@vruchtvlees.com
070 – 785 1734

Loading