Digital, Strategy & Design + + + + +

Vruchtvlees aan de slag voor Theater Rotterdam!

Het nieuwe stadstheater werkt met een open ensemble van makers, spelers, regisseurs en choreografen en leidt de nieuwste generatie theatermakers op. In de schouwburg presenteert Theater Rotterdam (inter)nationaal theateraanbod van excellente kwaliteit. Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, interdisciplinair theater dat het verschil, de diversiteit en de veelvormigheid toont. Rotterdam is de bron én de brug naar andere wereldsteden. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam en presenteert zich aan het publiek vanaf de start van het culturele seizoen 17/18.

 

Creatief digitaal bureau Vruchtvlees werkt in de komende periode aan de ontwikkeling van een sterke visuele identiteit waarin theater maken, theater tonen en theatertalent ontwikkelen samenkomt. Nicole Sanberg: “We zijn ervan overtuigd dat Vruchtvlees onze ‘offbeat' identiteit weet te vertalen in een geheel eigen stijl. Een visuele taal die onze makers en programmering recht doet, en tegelijkertijd meer mensen nieuwsgierig maakt naar Theater Rotterdam en theater in het algemeen.”

 

Roman Stikkelorum: “Het is een ware eer om voor Theater Rotterdam aan de slag te gaan. Theater Rotterdam is een theaterhuis met grote impact en groot aanzien die op het punt staan de wereld te veroveren. Om hun overkoepelende identiteit en propositie te ontwikkelen is een fantastische opdracht, waar we enorm veel zin in hebben.”

 

Over Vruchtvlees

Vruchtvlees is een creatief digitaal bureau gedreven door strategie en design. Vruchtvlees levert merkstrategie, online strategie, concept, design, interactie, front- en backend development en projectmanagement voor klanten als Museumnacht Amsterdam, Voordekunst, Das Magazin, De Munt/La Monnaie, Decom & Gispen. Het resultaat zijn award-winnende identiteiten, campagnes, en effectieve strategieën, zowel online als offline. Bekijk onze cases ->

 

www.theaterrotterdam.nl

Vragen?
Neem contact met ons op.

info@vruchtvlees.com
070 – 785 1734

Loading

Vruchtvlees is now

Designers, developers and strategists who transform good brands into great ones. We create living brands: flexible, scalable platforms that empower companies to become the best version of themselves: ones that people love and drive growth.

Head to the new website