Digital, Strategy & Design + + + + +

Een nieuwe stem en een warm welkom voor Theater de Veste

Al jaren staat Theater de Veste aan de top van de meest gastvrije theaters in Nederland. Het stadstheater biedt voor elke doelgroep in Delft en omstreken een avond vol plezier en avontuur. Voor elke doelgroep is er bij Theater de Veste wat te vinden. Een gevoel dat ze ook graag online en in de stad meer zichtbaar willen maken.

 

Theater de Veste kiest voor een samenwerking met Vruchtvlees vanwege het oprechte enthousiasme dat uit alle projecten spreekt. Jasper Weck, hoofd marketing Theater de Veste: “Het werk van Vruchtvlees is helder, fris en doortastend. Zo is m’n collega Mirjam groot fan van Vruchtvlees vanwege het samenspel van sterke copy en beeld bij Das Mag.”

 

“We zijn nu al blij met de perfecte vertaling van de vraag die wij hebben gesteld.”

Een beloning voor je nieuwsgierigheid

Samen met Theater de Veste werken we momenteel aan een hernieuwde communicatiestrategie, opfrissing van de huisstijl en website. Zo verwezenlijken we dat ideale theaterbezoek ook buiten de theaterzaal.

 

Merel Hoestlandt, projectmanager Vruchtvlees: “Een bezoek aan Theater de Veste is als een beloning voor je nieuwsgierigheid. Het aanbod prikkelt en het theater voelt als een theater van ons allemaal. We zijn druk bezig dit gevoel door te vertalen naar een stijl in communicatie, vormgeving en website die daar precies bij past.”

 

Weck: “We zijn nu al blij met de perfecte vertaling van de vraag die wij hebben gesteld. Het meedenken van Vruchtvlees stopt niet bij een ontwerp, het is een totaal visie.”

 

Verwachte datum van oplevering: voorjaar 2018.

 

 

Loading

Vruchtvlees is now

Designers, developers and strategists who transform good brands into great ones. We create living brands: flexible, scalable platforms that empower companies to become the best version of themselves: ones that people love and drive growth.

Head to the new website