Digital, Strategy & Design + + + + +

Cinekid kiest voor Vruchtvlees: Digital, Strategy & Design

Al 30 jaar verrast en verbindt Cinekid kinderen tussen de 3 en 14 jaar op speelse wijze met de beste mediaproducties. Van het jaarlijkse Cinekid Festival met gemiddeld 150 film- en televisievertoningen tot de 300 workshops per jaar, alles bij Cinekid staat in het teken om kinderen te laten creëren, reflecteren en hun wereldbeeld te verbreden door en via media. Na een intensief pitch-traject kiest Cinekid voor Vruchtvlees als samenwerkingspartner voor de komende jaren.
 

Cinekid is al langer bekend met het werk van Vruchtvlees en zoekt voor deze aanbesteding een full service bureau dat gedurende een lange periode een vernieuwende, maar tijdloze draai geeft aan de identiteit en online zichtbaarheid van het merk Cinekid. Het plan en de full service-aanpak van Vruchtvlees overtuigt Cinekid dat hun tijdloze roeping om de kwaliteit van de digitale realiteit te bewaken en tegelijkertijd de verschillende doelgroepen te blijven aanspreken.

Het plan en de full service-aanpak van Vruchtvlees overtuigt Cinekid dat hun tijdloze roeping om de kwaliteit van de digitale realiteit wordt bewaakt en verschillende doelgroepen blijft aanspreken.

Rindor Golverdingen, co-founder en creative director Vruchtvlees: “We gaan een meerjarige samenwerking aan met Cinekid, waarin we zowel de identiteit als het online platform gaan aanpakken en bouwen. Net als bij Vruchtvlees staat binnen Cinekid digitalisering hoog in het vaandel. We kijken ernaar uit de digitale doorvertaling van het internationaal gerenommeerde filmfestival te maken.”

Loading