Digital, Strategy & Design + + + + +

Vruchtvlees genomineerd voor 3 European Design Awards

Nominaties voor Theater Rotterdam logo en identiteit en de HvanA-website

 

Vaste klant Willem Brüring van Theater Rotterdam riep: “De creatievelingen die dit logo hebben bedacht verdienen wat mij betreft De Grote Prijs voor de Typografie. En als die prijs niet bestaat moeten we hem onmiddellijk invoeren!” Voldoet een nominatie voor een European Design Award ook? Met gepaste trots mogen we aankondigen dat we genomineerd zijn voor het logo én de identiteit van Theater Rotterdam en de website van HvanA

 

Over de European Design Awards

De European Design Awards is een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van design. In totaal werd het werk van Vruchtvlees de afgelopen jaren met acht European Design Awards bekroond. De awards zijn een samenwerking tussen ruim twintig Europese designmagazines - sites en blogs. De winnaars worden 2 juni in Oslo bekendgemaakt.

 

Over de nominaties

De jury van de European Design Awards selecteerde de projecten Theater Rotterdam en HvanA voor de categorieën: integrated identity, company logo en information website. Voor Theater Rotterdam ontwikkelde Vruchtvlees een gelaagde identiteit en huisstijl. Een prikkelende en aansprekende stijl voor de bezoeker en een dienstbare stijl voor theaterproducenten. 

 

HvanA is het eigen medium van de Hogeschool Van Amsterdam, speciaal ontwikkeld voor generatie Z. Met slimme oplossingen in het digitale ontwerp vangen we de korte aandachtsspanne van de bezoekers, met een mobile first aanpak en een stijl geïnspireerd op Snapchat, Instagram en Facebook. 

Meer informatie?

Voor vragen en beeldmateriaal neem contact op via lotte@vruchtvlees.com of bel 070-7851734.

Loading

Vruchtvlees is now

Designers, developers and strategists who transform good brands into great ones. We create living brands: flexible, scalable platforms that empower companies to become the best version of themselves: ones that people love and drive growth.

Head to the new website