Digital, Strategy & Design + + + + +

Save the date voor HighFive by Vruchtvlees: 4 oktober, Theater Rotterdam Schouwburg

High Five by Vruchtvlees is een unieke conferentie op het snijvlak van technologie, design en ondernemerschap. Elk jaar nodigt Vruchtvlees vijf inspirerende sprekers uit om hun lessen te delen aan een exclusief gezelschap van marketeers, entrepreneurs, directeuren en managers. Het event vindt plaats op donderdag 4 oktober, van 15:00 - 18:00 uur in Theater Rotterdam Schouwburg. Bij zijn? Vraag dan een invite aan op highfive.vruchtvlees.com.

 

Waarom HighFive?

Vruchtvlees realiseert de potentie van ambitieuze merken én mensen. Daarnaast zijn we op een missie om Dutch Digital Design op een hoger podium te plaatsen. Met High Five doen we dan ook beide: we vragen toonaangevende sprekers hun verhaal te delen met een exclusief gezelschap van genodigden. Dat deden we de afgelopen jaren al twee keer eerder, met sprekers als Nalden (WeTransfer), Ernst-Jan Pfauth (DeCorrespondent), Ilina Scott (Google ZOO), Karlijn Marchildon (VanMoof) en Perre van den Brink (VICE Benelux). 

 

Voor wie is HighFive?
High Five staat voor innovatie en verandering door gedegen design en marketingoplossingen. Daarom sluit High Five het beste aan bij besluitvormers van ambitieuze merken en organisaties. Vruchtvlees verstuurt wekelijks uitnodigingen onder alle aanvragers en stelt zo een selectief gezelschap samen van marketeers, directeuren, designers en developers. Bij zijn? Vraag hier een uitnodiging aan.

 

De line-up van dit jaar bestaat uit:

  • Ebi Atawodi - Sr. Product Manager bij Uber
  • Eliane de Josselin de Jong - Innovation Manager ABN AMRO
  • Niko Koffeman - Marketing Director De Vegetarische Slager
  • Maartje Kruijt - Educational Director HackYourFuture
  • Yuki Kho - Moderator HighFive en Project Lead The Art of Work bij Homerun.

 

Voor meer informatie over het event, kijk op highfive.vruchtvlees.com.

Loading