Digital, Strategy & Design + + + + +

Rialto en Dutch Design Week genomineerd voor een European Design Award

 

De nominaties van European Design Awards zijn bekend! Vorig jaar werden we door de jury uitgeroepen tot designbureau van het jaar en ook dit jaar maakt Vruchtvlees kans op de prestigieuze designprijs. In totaal konden slechts 230 projecten (ongeveer 15% van alle inzendingen) uit 25 Europese landen rekenen op goedkeuring van de internationale jury.

 

De jury nomineerde wederom projecten van Vruchtvlees uit alle inzendingen: Dutch Design Week en Rialto Filmtheater. De winnaars worden zaterdag 8 juni bekendgemaakt tijdens het European Design Festival in Warschau. 

Over de European Design Awards

De European Design Awards zijn een samenwerking tussen toonaangevende Europese designmagazines, -sites en -blogs waaronder Dude, Dutch Designers Magazine, een uitgave van de BNO. De prijs is in 2007 in het leven geroepen om de kwaliteit van Europees communicatiedesign te tonen, te vieren en te bevorderen. Vruchtvlees is de afgelopen jaren meermaals bekroond met een European Design Award.

 

Loading

Vruchtvlees is now

Designers, developers and strategists who transform good brands into great ones. We create living brands: flexible, scalable platforms that empower companies to become the best version of themselves: ones that people love and drive growth.

Head to the new website